Повернутися до звичайного режиму

"Добра справа" команди військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл ("Джура") Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1

Рій «Лицарі Сонця» Фастівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 у рамках проекту «Хто, якщо не ми? » дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») упорядковує громадські місця нашого міста. Першочерговим активісти обрали місце масового відпочинку – парк ім. Ю. Гагаріна. Тепер фастівчанам буде приємно відпочивати у затишному і прибраному природному оазисі.

Основним завдання цього проекту є залучення учнів до праці та волонтерської роботи, створення волонтерських загонів, що контролюють екологічний стан парку ім. Ю. Гагаріна, доглядають пам’ятники та могили, що знаходяться на території парку. Учні школи прибрали дитячий майданчик, почистили фонтан, загребли та винесли листя, висадили квіти, пофарбували огорожу та упорядкували пам’ятники воїнам Другої світової війни та пам’ятник ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЄС.

Керівництво парку та вдячні відвідувачі висловили подяку учням Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 за їхню активну життєву позицію та небайдужість до долі нашого міста.

Заступник директора з виховної роботи Кайдаш Т.Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 368