День народження школи

Кожного року людина святкує свій день народження. Це особливе свято, коли збираються всі рідні та близькі друзі. В такий день ти щасливий, сповнений надій та нових звершень. Але таке свято мають не лише люди, а й школи! Тож, 27 вересня на святковій лінійці, поблизу шкільного Ґанку, зібрались усі учні та вчителі на чолі з директором, щоб відсвяткувати 166-у річницю Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Ця школа найстаріша у місті. Перша згадка про неї датується 27 вересням 1851 року.

Сучасна Фастівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 є надзвичайно багатою на свою історію, талановитих учнів та мудрих вчителів. Вона має свою знамениту пісню «Хай минають роки», яка лунає на кожному святі. Та цю пісню склав ніхто інший, як випускники цієї школи. Це ще один доказ тому, настільки ця школа є багатою на творчих учнів.

Тож свято такого прекрасного закладу пройшло на славу. Лінійка розпочалась із гімну України, під час звучання якого навіть маленькі першокласники гордо поклали руку на серце. Після промовистих віршів та гучних слів директор нагородив найстаранніших учителів, та не оминув й учнів.

Чимало сил щодо підготовки та проведення святкової лінійки доклали учні 6-Б класу на чолі з класним керівником Бублик Тетяною Іванівною. Учні школи вітали «іменинницю» віршами, веселими піснями та танцями. П»ятикласники разом зі старшокласницями показали справжній патріотичний флешмоб, який об’єднав усіх навколо. До середньої школи долучились і учні початкової школи, які затанцювали свій флешмоб.

Школа як друга домівка: оберігає, навчає новому, дарує найпрекрасніший період у твоєму житті. Шкільні вчителі супроводжують та підтримують тебе у складних ситуаціях. Шкільні друзі є найвірнішими друзями в житті. А шкільне кохання буває на все життя. Тож варто цінувати цей час і не витрачати його дарма.

Кiлькiсть переглядiв: 123