Учні Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 захищали честь міста у ІІ обласному етапі дитячо-юнацької військово- патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

З 15 по 17 червня 2016 року в Київській області Обухівського району у с. П’ятихатки відбувся ІІ обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл «(«Джура») , де учні Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 захищали честь міста Фастова.

Метою дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") є:

- виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовка молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини України шляхом залучення широкого загалу молоді до оборонно-масової та військово-спортивної патріотичної роботи;

- виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя;

- виховання нових поколінь України у дусі відданості Батьківщині та її народу на основі відродження національних і загальнолюдських духовних і моральних цінностей.

Наша команда мала горду назву «Лицарі сонця». Ройовим був Єпішкін Дмитро, члени команди: Хіміч Олександр, Пеньков Іван, Кельвіч Данило, Федотов Андрій, Лубієць Ілля, Роман Марина, Доброштан Віталіна. Наставниками цих козаків та козачок були: заступник директора з виховної роботи Кайдаш Тамара Юріївна та вчителі Воробйова Алла Георгіївна, Маркова Галина Степанівна, Анашкіна Тетяна Анатоліївна. Наші учні достойно представляли місто у різних змаганням та у запеклій боротьбі з гідними суперниками 35 команд різних міст та районів Київської області вибороли призові місця: І місце – конкурс «Відун», ІІІ місце – конкурс «Перетягування линви», ІІІ місце – конкурс «Топографія». А також, гордо та гучно заявили про Фастів у творчо-мистецькому конкурсі «Ватра», де завоювали ІV місце.

Завдяки підтримці та допомозі небайдужих людей відбувся для учнів Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 цей захід.

Отож, адміністрація школи висловлює подяку за підтримку у підготовці та участі команди школи у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Фастівському міському голові Нетяжуку Михайлу Володимировичу, міському управлінню освіти на чолі з Єриш Наталією Леонідівною, директору ТОВ «УКР НЕТ Фастівський регіон» Довгополу Валерію Миколайовичу, директору ДП "Фастівський хлібокомбінат ПАТ "Київхліб" Андрієвській Юлії Миколаївні, директору ДП ПАТ «Оболонь» «Пивоварня Зіберта» Оніщук Любові Іванівні. А також, Горкуценку Василю Вікторовичу та Заграничному Олександру Петровичу за небайдужість та підтримку у підготовці учасників команди до змагань.

Кiлькiсть переглядiв: 66