Останній дзвоник

24. 05.2013 р. у Фастівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося свято Останнього дзвоника.

В цей день плакав дощ, мами випускників і дівчата-одинадцятикласниці. Хлопці, перев’язані стрічками «Випускник – 2013», трималися гордо й упевнено, але відчувалося, що й вони зворушені увагою до себе – тих, хто від шкільного порогу рушає у самостійне життя.

Для решти школярів цей дзвінок розпочав літню канікулярну пору, тож їхні обличчя цвіли радісними посмішками.

Учнів нашої школи щирими словами вітали почесні гості: виконуюча обов’язки міського голови, секретар міськради Галина Поліщук, депутати міської ради Олександр Федун, Олександр Кириленко, Віктор Меленівський, методист управління освіти Олена Бурченко, керівник клубу «Надія» Людмила Бобовнікова.

Дякували випускники на святі вчителям, дякували батькам. І – дякували рідній школі, своєму першому життєвому університетові. Ця вдячність звучала у промовах, у віршах, у піснях. Відчувалася вона у прощальному вальсі, який подивував усіх глядачів вишуканістю й довершеністю виконання.

А потім у небо злетів білий голуб. І пройшли одинадцятикласники під рушниками, що їх тримали мами над своїми синами і донечками, проводжаючи в нове доросле життя. Нехай те нове життя буде щасливим.

Кiлькiсть переглядiв: 82